Din Gradina Mea

Just another WordPress.com site

Despre noi

Magazinul nostru online a luat fiinţă atât din dorinţa de a împărtăşi experienţa practică şi cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului despre cultivarea diverselor plante (atât de grădină cât şi cultura pe câmp), cât şi din dorinţa de a prezenta oferta noastră eventualilor cumpărători.

Momentan, în portofoliul nostru de produse includem o gamă largă de seminţe, astfel: seminţe de legume, seminţe arbori (ornamentali, meliferici, fructiferi), seminţe arbuşti (ornamentali, fructiferi), seminţe plante aromatice şi medicinale. Curând, mai exact din luna aprilie, vom scoate la vânzare şi răsaduri legume, puieţi de arbori şi arbuşti, precum şi ghivece cu plante aromatice şi medicinale.

Vă stăm la dispoziţie prin intermediul numerelor de telefon şi a adresei de email cu diverse informaţii despre plantele comercializate de noi  cu privire la modul de plantare şi îngrijire pentru obţinerea de rezultate competitive, tehnologii de cultivare, creştere şi combatere a dăunătorilor, etc.
Dacă doriţi anumite seminţe care nu se găsesc în oferta noastră aşteptăm sugestii şi le vom aduce în cel mai scurt timp la comandă.

În speranţa unei bune şi fructuoase colaborări, vă urăm…

Vizionare plăcută!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: